Mussutan juuri nyt viimeistä ateriaani. No, toivotaan nyt kuitenkin ettei oikeasti jää viimeiseksi ateriakseni, aika epätodennäköistä. Mulla on hammaslääkäri 15.30. En saa syödä enkä juoda kuuteen tuntiin ennen sitä. Minut rauhoitetaan ja puolessatoista tunnissa suuni laitetaan kuntoon, tällainen on ainakin suunnitelma. Hieman jännittää... Ja ilta onkin sitten mitä ilmeisemmin kovin mielenkiintoinen, lääkeitten jälkimainingeissa. Tulevasta tilastani kertonee jotain se, etten tänään illalla saa olla yksin, enkä saa esim. allekirjoittaa mitään tärkeitä papereita.

***

Vapunaattona ostin elämäni ensimmäiset kasvojenhoitotuotteet. En puhu siis meikeistä, niillähän ei kasvoja hoideta. Puhdistusaineen, kasvoveden ja kosteusvoiteen. Vakaa tarkoitus olisi hoitaa kasvot hieman parempaan kuntoon ennen euroviisuja, ja toki yrittää myös jatkossakin nähdä pikkasen enemmän vaivaa itseni eteen. En tiedä miksi nyt sain sellaisen päähäni, sainpahan vain. Toinen hoidon kohde on kuivat halkeilevat jalkapohjani. Ostin jalkavoiteen (joka on tarkoitettu erityisesti halkeileville kantapäille ja jolla pitäisi saada viikossa jalat/kantapäät kuntoon) ja jalkakylpyjä ajattelin harrastaa piiitkästä aikaa. Viilailemaan en jaksa ruveta, mutta josko kylvyt ja rasvailu saisi edes jalat pehmeimmiksi. Mun jalat on yleensä niin kuivat ja karkeat, että sukatkin kuluu puhki alta aikayksikön. Ostin mä sitten vielä vartalovoiteenkin, mutta sellaisia mulla on ollut ennenkin. Rasvon vain itseäni ihan turhan harvoin, mulla kun tuo iho on sinne kuivempaan suuntaan yleensä.

Kampaajalle tarvitaan vielä aika viikon sisällä. Mutkun mutkun, en ole koskaan ollut hyvä tarttumaan puhelimeen. Siispä tarvitsisi poiketa kampaajalla varaamassa se aika. Ehkä käyn varaamassa sen tänään, kun ollaan lähdössä asioille ja kaupunkikierrokselle muutenkin tuossa melko pian. Onpahan helpompi olla syömättä ja juomattakin, kun ei nökötä vaan kotona jääkaapin ja keittiön ulottuvilla.

Nyt muihin puuhiin.