634:n kuvan tilaus lähti taas. Viimevuoden Pariisinkuvia mukana karvan verran yli puolet! Tulevat ehkä jo ensi viikolla, niin ehkä ne saa jo kansioihinkin ennen seuraavaa matkaa. Kuvia, kuvia, kuvia - aika yksitoikkoinen kesäloman alku. Mutta, josko nyt sitten pitäisi noin viikon tauon kaikkeen kuvarumbaan, kunnes uudet kuvat saapuvat ja keskittyis muihin keskeneräisiin puuhiin - niin ja siihen hinnoitteluun ja ylimääräisen roinan läpikäymiseen. Viikon päästä pitää myös viimeistään ruveta vähintäänkin valmistelemaan pakkaamista. Etenemissuunnitelmakin tulisi tehdä valmiiksi ennen matkaa. Siihen menee päivä tai pari.

Tän kaiken muun puuhan lomassa HraTee ja pojankoltiainen käyvät pyöräretkillä noin joka kolmas päivä, harjoittelevat ja pikkuhiljaa totuttautuvat pidempiin ja pidempiin matkoihin ennenkuin elokuussa osallistuvat taas Myllyn pyöräilyyn. Huomenna (tai siis tänäänhän se jo) on taas se joka kolmas. Todennäköisesti Prinsessa lähtee kärryyn kyytiin. Se tarkoittaa minulle ihan omaa hiljaista aikaa, yksinäisyyttä - hyvää sellaista. Näin kesälomalla sitä ei muutoin olekaan ollut tarjolla, kun molemmat lapset ovat olleet päivät lähes läpeensä kotona (paitsi sen yhden viikon kun poikanen oli leireillä).

Tarttis kömpiä jo sänkyyn, mutta uskaltaako sitä nukahtaa? Kuvien Ifille siirtymistä odotellessa tuli katsottua Kauna, ja vaikken säikähtänytkään pahasti kuin kerran, niin oli se silti ihan tarpeeksi karmiva. Varsinkin kun olen nyt pitkin kesää nähnyt toinen toisistaan omituisempia unia, viime yönä jotain pientä painajaistakin.