Ei juhlittu oikeastaan missään määrin juhannusta. Kotona oltiin. Tai siis perjantaina käytiin viimehetken ostoksilla vielä puolenpäivän aikoihin. Piti metsästää myös sopivia mappeja (ei mitään perus tylsiä, vaan sellaisia iloisemman oloisia) joihin ostamamme valokuvamuovitaskut sopii (ne mapit mitkä oltiin jo siihen tarkoitukseen aikanaan ostettu, olivat liian matalia, ja muovitasku tuli alareunasta liikaa yli). No, ensimmäisestä kaupasta tosin löytyi heti sopivat, ostettiin mansikka- ja limemapit.

Viimepäivät ovat siis menneet taas valokuviin. Ne, mitkä silloin kauan sitten tilasimme, ovat odottaneet näin kauan järjestelyä. Mutta nyt kaikki kuvat on järjestelty aikajärjestykseen, lasten itse ottamat kuvat ovat jo lasten omissa albumeissa ja meidänkin kuvat alkavat olla jo voiton puolella. Olisivat jo varmaankin kaikki kansioissaankin, jolleivät muovitaskut olisi loppuneet kesken. Mansikkamappi on täynnä (päälle 700 valokuvaa) ja limemappia on jo aloitettu. Tänään pitää ostaa lisää muovitaskuja, niin saa loputkin mapitettua.

Sen lisäksi olen varmuuskopioinut 4 DVD:llistä digikuvia (nyt digikuvia on kaikkiaan 5 DVDtä - vielä ei kuudennetta DVD:tä saa täyteen) ja aloittanut toisen kuvakertomus DVD:n kokoamista (siis sellaisen jossa on videonpätkiä ja musiikin säestämiä diaesityksiä jota voi katsella DVD-soittimella). Ja ihan lähipäivinä pitäisi käydä taas uudempia digikuvia läpi ja tehdä tilaus (tällä kertaa tilataan ne viimevuotiset Pariisinkuvatkin) kun Ifillä on juuri nyt taas tarjous. Jos ne kuvat tulisivatkin vielä ennen matkaa (johon on aikaa enää reilut 2 viikkoa, KÄÄK) niin sais viimevuotiset laitettua kansioihin ennenkuin tulee tämänvuotiset kuvat.

Reipas kaksi viikkoa siis enää aikaa suunnitella matkan etenemisjärjestyskin kuntoon, keskustella ja jutella lasten kanssa matkasta, kertoa miten edetään, mitä tapahtuu milloinkin ja rohkaista hyvään käytökseen.