Ei ole tänään enää intoa ja vimmaa löytynyt niinkuin eilen. No, en vielä kuitenkaan luovuta. Tätä päivää kuitenkin varjostaa jonkinasteinen päänsärkykin, joten annan itsekin itselleni luvan olla löysempi. Kaipuu parempaan järjestykseen ei ole kuitenkaan hiipunut. Ja olen jotain hyödyllistä tänäänkin jo saanut aikaiseksi.

Kahvia voisi tehdä kupposen, rouskuttaa sen seurana piparia ja etsiä netistä joku hyvä raparperipiirakan ohje (meidän takapihalla kasvaa muutama raparperinvarsi - muutama kesä sitten sinne istutettu, luulin, etteivät ne koskaan rupea menestymään, mutta tänä kesänä siellä on ihan komean kokoista kortta). Katson sitten mitä jaksan sen jälkeen puuhailla.

***

Lomakohde on nyt sitten päätetty, lopultakin. Ei voi mitään, hinku on liian kova takaisin näkemään ja kokemaan se mikä viimevuonna "jäi kesken". Nyt mennään noin viikoksi (viime kerralla oltiin vain neljä yötä ja viisi päivää, nyt mennään joko kuudeksi tai seitsemäksi yöksi, puistoliput joko viideksi tai kuudeksi päiväksi ja kaksi päivää jää Pariisiin tutustumiseen). Ja nyt mennään hotelliin, ei mökkiin. Ei aiota tänävuonna jonottaa Eiffeltorniin, se koettiin jo. Niin, ja lennetään Helsingistä, ei Turusta, Finnairilla ei Blue1:lla. Enää ei puutu kuin matkan ja lentojen varaus. Viikonlopulla jo katseltiin, että silloin ainakin vielä oli sopivasti vapaata heinäkuulle. Jännittää jo nyt, vaikka ajankohta onkin vasta joskus kuukauden päästä.