Minut haastettiin.

Mistä bloginimesi on peräisin? Mikä on niiden tarina? Mikä on Sinun tarinasi? Oliko Sinulla vaikea keksiä blogillesi nimi? Kerro blogisi nimen/nimimerkkisi tarina ja haasta kolme muuta tekemään samoin.

Jouduin oikeastaan etsimään blogin nimeä jonkin aika, tai siis mietiskelemään, mikä olisi lyhyt, ytimekäs ja kuvaava. Perhepotrettihan se, sillä blogin perimmäinen tarkoitus on kertoa meidän perhe-elämästä.

Mitä sitten tulee omaan nimimerkkiini, niin sillä on pidempi historia. Sitä nimeä pyörittelin jo mahdollisena sähköpostiosoitteena yliopistoaikoihin. Käyttöön se kuitenkin tuli vasta vuosia myöhemmin ja se on jonkinlainen johdannainen mun oikeasta nimestäni. Ja mitä tulee muihin nimimerkkeihin blogissa, niin ne on lähinnä mielikuvituksen puutteessa väsättyjä. Pojan Kimpula tai siis alunperin Kimble on jonkin sortin lempinimi. Prinsessa nyt on niin prinsessa niin prinsessa aina välillä, joten se siitä. HraTee tulee periaatteessa mieheni nimestä, mutta myöskin se voisi kuvata sitä, että hän vannoo teen nimeen, ei juo kahvia lainkaan.

***

En tiedä kenet haastaisin, suurin osa lienee tähän jo vastanneen. Jatkaa saa ken tahtoo