4 päivää, 5 yötä (joista viimeinen yö on lytyt) lähtöön. Etenemissuunnitelma on valmis, jonkin verran ollaan jo katseltu mukaan lähtevää tavaraa kasaan. Huomenna mennään (toivottavasti) viimeistä kertaa ennen matkaa kauppareissulle (mukaanlukien ruokaostokset), on vielä muutamia hankintoja mitä tarvitsee tehdä. Minä myös toivon löytäväni itselleni jotkut shotsit/caprit vielä ennen matkaa.

Jostain kumman syystä vain taas tuntuu että aika loppuu kesken ja pian tulee kiire. Toisaalta pakolliset varmasti ehditään, jos vain niihin keskitytään, mutta olisi muka niin paljon muutakin. Muu perhe myös lähtee vielä kerran enne matkaa pyöräretkelle joka haukkaa monta tuntia yhdestä päivästä (tosin aina silloin minä tunnun olevan tuotteliain, kun muu perhe on poissa).

Mielenkiintoinen ilmiö on se, että kun tieää, että aika alkaa loppua ja pieni paniikki pukkaa päälle, niin silloin iskee myös lähes aina paha saamattomuus ja viitsimättömyys, kuten juuri nyt. Tietäisin muutamankin asian minkä voisin juuri nyt heti kohta tehdä, mutta kun ei jaksais. Yksi on kuitenkin varmaa - tänään täytyy aloittaa nukkumaanmenojen aikaistaminen jotta sitten tiistaina saisi jo yhdeksältä illalla unen päästä kiinni, kun aamuyöstä on jo kolmelta herätys.