Eilen käytiin kaupassa ja nyt on sitten Prinsessalla koulureppu, sisäliikuntavarusteet ja kumisaappaat sekä Kimpulalla ehjät lenkkarit koulun alkua varten. Pojalle ostettiin sisäliikuntavarusteet jo alkukesästä valmiiksi,  sellaiset jotka pitäis mahtua ainakin pari vuotta (T-paita saa ollakin väljä ja shortseissa on kiristysnauha vyötäröllä). Vaatetta ehkä vielä täytyy ostaa (jossain vaiheessa), mutta sitä kyllä taitaa ihan mukavasti lapsilla nyt jo ollakin. Niin, ja Prinsessalle ostettiin jo Disneylandista Prinsessalenkkarit (vilkkuvat) koulua varten. Pojalla on ennestään koulureppu ja sopivat kumisaappaat. Eikös siinä melkein tärkeimmät jo olekin? Jossain vaiheessa ennen koulunalkua olis tarkoitus ostaa molemmille vielä uudet työtuolit. Kynää ja kumia sun muuta niillä on jo ennestään. Kontaktimuovia tarvitaan varmaankin lisää ennen koulun alkua.

Prinsessalla on kahdet synttärit tulossa, eli pari lahjahankintaakin täytyy tehdä (ne on vaikeita, kun ei yhtään tiedä mitä niillä ennestään on tai mistä ne pitää). Lähdetään ehkä tänään taas uudemman kerran kauppaan.

***

Olen myös saanut valkattua jo kaikki matkakuvat mitkä laitan sanattomaan esille. Kaksi viimeistä päivää on kuitenkin vielä siirtämättä ja julkaisematta.

***

Olenko edistynyt missään muussa järkevässä? Enpä juurikaan. Täytyis, tarttis, pitäis, ois pakko - mutta muka niin vaikeaa. Yritetään ja toivotaan parasta (intoa ja lopputulosta).