Olin siellä työhaastattelussa. Kaikenlaista kyseltiin. Vastailin parhaani mukaan. Tärkeänä piti sitä, että oikeasti haluan töihin (sillä niin moni joka heillekin niiden työhönosoitusten kautta hakee eivät oikeasti halua töitä). Tällä viikolla saan tietää.

Työajat olisivat aikasen mukavat (näin lasten koulua ajatellen). 8-12 ma-to ja perjantaisin kahdessa pätkässä 8-10 ja 20-22 (koska heillä ei ole erikseen viikonloppusiivoajaa, ja viikonloppua ennen täytyy kuitenkin saada siivottua). Lasten täytyisi selviytyä yksin kouluunlähdöstä mutta iltapäivällä eivät joudu/ehdi paljoa olemaan yksin/kahdestaan ennenkuin tulen jo kotiin, joinain päivinä saattaisin ehtiä jo ennen kumpaakaan kotiin (sen näkee vasta kun lasten lukujärjestykset saadaan). Ei tarvitsisi välttämättä Prinsessalle hakea iltapäiväkerhopaikkaa ja ei tarvitsisi suolet tuhannella solmulla miettiä että mitä luvattomuuksia se Kimpula taas toimittelee yksin kotona.

Elikä odotellaan. Ja koko homma saattaa kaatua siihen (jos ne muuten minut haluaisivat/huolisivat) jollen olekaan oikeutettu korkeimpaan mahdolliseen palkkatukeen. Mutta... miksi hitossa ne sitten laittaisi työhönosoituksen sellaiseen työpaikkaan mitä ei olisi mikään mahdollisuus edes saada?!

Edit seuraavanan päivänä:

Lueskelin tuosta palkkatuesta itsekseni täältä ja lisää kyseisen sivun oikean reunan linkeistä.