Töissä vähän kärähteli piuhat, ei tosin mun piuhat vaan ihan konkreettiset piuhat. Sähähti ja käry nousi. Pikkasen säikähdin.

Töiden jälkeen oli siis perhe hakemassa. Käytiin Raxissa tunkemassa napa täyteen ja sitten mentiin katselemaan Shrek kolmas. Ihan hauska. Rehellisesti sanoen ei kuitenkaan ollut yhtä hyvä kuin kaksi edeltäjäänsä. Tosin voipi olla parempi alkuperäiskielisenä. Ei kuitenkaan kaduta ollenkaan että tuli se nähtyä ja kyllä se meidän DVD kokoelmaan päätyy sekin aikanaan (ja sittenpähän näkee sen myös alkuperäiskielellä).

Elokuvan jälkeen mentiin kaupoille. Tuli taas tuhlailtua DVDihin ehkä turhan paljon. Lapset saivat paperikorit kumpikin huoneisiinsa (Prinsessalle Disney Prinsessat ja Kimpulalle Lordi) ja löysin sentään pikkusiskolle lahjankin.

Sitten mentiinkin suoraan sinne siskon luo. Siellä vierähti reilut kaksi tuntia. Siellä oli jo äiti paikalla mun toisen pikkusiskon "lapsen" (koira - ei siis oikea lapsi, en ole vielä täti) kanssa ja toinen pikkusiskokin saapui sinne jonkun verran myöhemmin. Kahviteltiin, jutusteltiin. Siinähän sitä tarpeeksi. Sain myös ilokseni huomata, että pikaisella aikataululla ja lyhyellä harkinta-ajalla hankittu lahjakin oli mieluinen.

Huomenna saan toivottavasti paremman aamurauhan, jos lapset nukkuisivat pidempään kuin puoli seitsemään.