Kaksi päivää sitten lorvin kotona prinsessan kanssa (teki ihan hyvää mullekin), toinen päivä oltiin varmuuden vuoksi kun odotettiin nieluviljelyn tulosta, jos se olisikin sattunut olemaan positiivinen (jolloin olisi ollut tarttuvakin). Mutta negatiivinen oli.

Koska typykkä oli kotona, oli vähän pakko laittaa hänelle päivällä ruokaakin, joten tietty sitten itsekin söin. Ja kun kahtena päivänä tottui siihen että itsekin syö päivällä lämpimän aterian, lähtivät ajatukseni tänään töiden ohessa nälänkin kasvaessa harhailemaan siihen, mitä söisisisisis. Kun se normi "päiväruoka" mulla töistä tultua on pari voileipää kahvin kera mutta nyt teki mieleni olla tervehenkisempi tms. Meillä sattuu olemaan Magic Bullet (ei olla itse tilattu, isäni perintöä) ja sitä silloin tällöin käytetään. Sen astiat ovat mikron kestäviä ja meillä kun sattui olemaan kasvissuikaleita pakkasessa, joten niitä ja vettä kippoon, reikäkansi päälle, mikroon 4-5 minuutiksi, ripaus aromisuolaa ja reilu nokare maustamatonta tuorejuustoa joukkoon ja terällä muutamassa sekunnissa soseeksi ja kas, sain aikaiseksi yllättävän maukkaan kasvissosekeiton. Ja tein ihan siis tuosta noin vain, omasta päästä. Sosekeiton seuraksi tein yhden hapankorpun ja juomaksi (sitruuna)kivennäisvettä. Jälkiruuaksi HeviShot. Olen muuten kylläinen.

Mitäs muuta? Olen taas koukussa, sitä ainakin. Viikonlopusta asti lähes kaikki vapaa-aikani on mennyt Ristikkoretket ÄlyMix -lehden parissa. Samalla ostettiin myös Japanilaiset ristikot. ÄlyMix sisältää paljon mulle uusia tuttavuuksia: hashi nimisiä tehtäviä sekä mosaiikki-, linkki- ja labyrinttiristikoita. Erityisen koukuttavia ovat linkkiristikot, ja pelkään suututtavani mieheni jos teen ne kaikki itse enkä jätä hänelle yhtään... Ehkä täytyy välillä vaihtaa lehteä ja tehdä välillä muutama ihan "perinteinen" japanilainen ristikko. Harmi että tuo ÄlyMix on vain yksi "teemanumero" Ristikkoretket sarjassa, seuraavat numerot on jo ihan muuta. Sanaristikot ei innosta lainkaan, joten ei oikein tee mieli ostaa lehteä joka mahdollisesti sisältää pääosin sanaristikoita ja vain pari hassua logiikkatehtävää. Tuollainen ÄlyMix saisi olla ihan säännöllisesti ilmestyvä oma lehtensä.

Jaahas, vartin päästä alkaa jo lapsetkin tippumaan ovesta sisään.