On nyt jo toinen "silmät ristissä" -aamu. Eilen menin bussilla ja niin menen tänäänkin. Ei vaan jaksa. Tänään yritän toteuttaa ne päiväunet, joita jo eilen suunnittelin. Lapset ovat noin pari tuntia pois iltapäivästä (pesiskoulu) kun minä olen jo kotona , joten siinä välissä olisi ihan hyvä ottaa pikku nokoset.

Maanantaina töihin pyöräillessä näin jotain hauskaa ja ihanan hellyyttävää. Näin jäniksen. Se loikki pitkin kevyen liikenteen väylää. Pari sekuntia kesti ennenkuin koko totuus valkeni. Tämä jänis nimittäin suuntasi alikulkutunneliin, se ilmeisesti tahtoi toiselle puolelle isoa tietä. Jänis selvästi välitti liikenneturvallisuudesta.

Maanantaina pyysin sen tiistain parin viikon päästä vapaaksi. Pitkin hampain, yrittäen, että jos tulisin sitten edes maanantai-illasta pariksi tunniksi. Totesin ettei käy, kun juuri se maanantai-ilta ja kotiinpaluun venyminen pikkutunneille on se syy miksi tahdon tiistain vapaaksi. Sain sen, mutta tosiaan ihmeen piukassa se oli, yksi hassu vapaapäivä, todennäköisesti kesäni ainoa.

Njaa, ei kai mulla muuta näin aamutuimaan. Jatkan sämpyläni mussuttamista.