Nyt ei ole kyse siitä elokuvasta, vaikka sekin DVD-hyllystä löytyy ja on tullut katsottua pariinkin otteeseen. Tämän hetkinen tilanne vain on aidosti outo, Heräilin joskus viiden jälkeen, ennen kuutta. Pyörin sängyssä vähän yli kuuteen, ja päätin sitten nousta, kun ei vaan uni enää tullut. Nyt olen aamupalani kimpussa ja olen jo lukenut blogit sun muut samalla. Lapset tietääkseni nukkuvat vielä. Tytön huoneesta ainakin kuului oven läpi tasainen kovaääninen "tuhina" kun kuljin ovensa ohi joskus puolisen tuntia sitten.

Eilen meillä oli pitkästä aikaa vieraita. Kiitos heille seurasta! Pojan kummit perheineen siis kävivät. Eilen sattui meinaan olemaan pojan kasteen 11-vuotispäivä. Lapsille kun ei mitään aikuisporukan syntymäpäiväjuhlintoja tänäkään vuonna järjestetty, niin kummit kävivät nyt sitten kahvittelemassa sen kunniaksi. Lähdin sitten kotimatkaseuraksi marikalle (joka on siis kyseessä oleva kummitäti, jollei joku lukija sitä sattunut tietämään), joka käveli kotiin muun perheen matkatessa autolla. Saatoin noin puoliväliin, jonne sitten juututtiinkin niin pitkäksi aikaa, että kumpikin oli paleltua. Kotimatkalla lämpenin mukavasti loppumatkasta vasta.

Tapaninpäivänä olimme sukuloimassa. Enää yksi sukuloimispaikka käymättä (jollei mun siskojani laske, sillä heitä nään yleensä meikäläisillä, enkä niinkään heidän omissa kotosissaan), josko sinne suuntaan lähdettäisiin uudenvuoden "lomalla" (mullahan nyt on epämääräisen pitkä loma ja lapsillakin koulusta lomaa loppiaisen yli mutta mies, hän palaili tänään taas työelämään, on töissä kolme päivää tällä viikolla ja ensi viikolla palaa sitten loppiaisen jälkeen työrintamalle).

Kello on aavistuksen yli seitsemän. Mitäköhän tekisi?