Toivottelen nyt kaikille lukijoille hyvät joulut! En taida enää kirjoitella ennen joulua ainakaan. Ehkä, jos sellainen olo tulee joulunpyhinä, niin ehkä sitten käyn muutaman rivisen kirjoittelemassa.

Tämän hetken fiilis on EVVK. Ei iske siivoaminen, ei oikein juuri mikään juuri tällä hetkellä. Ja siivota ennenkaikkea pitäisi vielä ja paljonkin. Aion pakottaa itseni tekemään tänään vielä edes vähän jotain. Huomennakin voi vähän siivoilla, ja kuka estää järjestelemästä paikkoja joulunpyhinäkään. Silloin kun siltä tuntuu ja saa jonkun kipinän, ei toki siis koko ajan. Kyllä sitä ehtii joulusta silti nauttiakin. Mutta juuri nyt ja tällä hetkellä ei vois vähempää kiinnostaa.

Jouluostokset, ne on tehty ja saatu alta pois. Aamulla heräsimme ajoissa ja kaksi tuntia meni kauppariessuun, kärry täynnä ja kotiin raahattiin monta kassillista tavaraa. Tarkoitus olisi pärjäillä lauantaihin asti ennenkuin tarvitsee mennä uudestaan kauppaan.

Lapset, heidän tappelunsa ja kinastelunsa ja kokoaikainen meteli tunkee korvista ulos. Pää halkeaa. Oikeasti, tällä hetkellä joulu kahdestaan miehen kanssa olisi taivas!! Ihana hiljaisuus, oikeasti rauhallinen joulu. Meidän perheessä rauhallinen joulu on vain utopiaa. Hauska ja hyvä joulu voi meillä olla, mutta ei rauhallinen.

Kynttilänvaloa, pipareita ja qlögiä, tunnelmallista joulumusiikkia, niitä toivon ja toivotan myös kaikille lukijoille.