Mies kysyi yhtäkkiä toissapäivänä, mitkä ovat kofeiinin vieroitusoireita, kuuluuko päänsärky niihin. Sanoin että kuuluu, olenhan usein itsekin kärsinyt päänsärystä jos kahvikupillinen on jäänyt saamatta. Selitti, että kun särkee päätä, ja totesi ettei ole koko päivänä juonut teetä, kun oli ollut pois töistä. Töissä hän juo kolme kupillista teetä päivässä. Pohdoiskeli, että ehkä siitä ovat johtuneet myös hänen aiemmat päänsäryt, kun on ollut useamman päivän putkeen kotona eikä ole tullut juotua teetä. Täytyy kyllä myöntää, ettei ole koskaan itsellä edes käynyt mielessä, että teenjuojalla joka ei koskekaan kahviin, voisi olla kofeiinin vieroitusoireita, mutta onhan teessäkin kofeiinia.

***

Mies ja poika ovat suunnistamassa, tyttö pihalla. Tarttis varmaan munkin tehdä jotain kehittävää tai hyödyllistä, kenties molempia. On taas päässyt huushollikin repsahtamaan, kun ei ole melkein viikkoon jaksanut kovinkaan ahkerasti pitää yllä saavutettua siisteystasoa.

Pitäis myös keksiä/löytää joku sopiva paikka missä alan säilyttää opiskelupapereitani, niitäkin on jo kertynyt sen verran, että rönsyilevät tasoilla pyörimässä. Ja lisää tulee.

***

Opskelusta puheen ollen, koska taidan jo Wordin mielestäni kiitettävästi ja koska Microsoft Office on kuitenkin pirun kallis ohjelmisto, minkä takia tähän mun miniini latasinkin ilmaisen Open Officen, rupesin tekemään koulusta saamiani tekstinkäsittelyharjoituksia OO Writerilla. Osa jutuista on ihan peruskauraa, mutta paljon on sellaisia ominaisuuksia, jotka ovatkin ihan eri mutkien takana kuin Wordissa. Ja kaikilta osin ei muutenkaan toimi ihan kuten Word. Joten opettelemista ja ennen kaikkea etsimistä on.

***

Aika siirtyä muihin puuhiin.