Tuntia ennen virallista herätystä Prinsessa tuli sängyn viereen valittaen että ei voi varmaankaan lähteä kouluun, kun päätä särkee ja on huono olo. Annoin lääkkeen ja passitin takaisin sänkyyn. Vähän ennen kouluunlähtöaikaa oli olo pikkasen parempi, mutta koska se saattoi olla vain lääkkeen ansiosta, annoin jäädä kotiin. Typykkä kuitenkin yleensä menee ihan mielellään kouluun, joten en epäile että teeskenteleekään saadakseen vapaapäivän.

Poika on ollut pari päivää onneton hampaiden takia, kun ei ole oikein voinut pureskella. Hänen onnekseen koulussakin sattui olemaan molempina pahimpina päivinä pehmeää ruokaa, maanantaina keittoa ja eilen lasagnea. Kotonakin ollaan yritetty tarjota mahdollisimman pehmeitä ruokia. Eilen mietin että mitä tarpeeksi pehmeää saisi aikaiseksi kypsäsätä kanasta mitä meillä oli jääkaapissa. Päädyin sitten broilerikiusaukseen, se on pehmeää, ellei ihan sitä kuivaa kuorta syö. Tänä aamuna hän sitten ilmoitti, että kipu on alkanut hellittää - hyvä. Mutta tätä toistuu sitten aina tietyin väliajoin, seruaavan kerran jo viiden viikon päästä, oletan näin, sillä silloin on seuraava käynti ja luulen että silloin kiristellään kaarta.

Meilän Plinsessa on ällävikainen, kuten olen valmaan aiemmin jo keltonut. Tästä syystä hän on ollut nyt jo puolitoista vuotta puheopetuksessa. Taisi olla toissapäivänä, kun saimme kuulla ensimmäistä kertaa ärrän pärähtävän jo hieman, mutta vasta vain yhdistettynä deehen (dr), mutta siitä se alkaa!! Tämä on iso hieno juttu. On siis vielä toivoa, että Prinsessa oppii täräyttämään ärrän ainakin melkein oikein. Pääasia minusta olisi se, että hänen puheensa ymmärtäisi, jotta ei tarvitsisi arvailla puhuuko hän laumasta vai Raumasta.

TE-toimisto, paperisota ja ristiriitaiset koululta saadut työkkärin tarvitsemat tiedot ajavat minut epätoivon partaalle. Mutta en jaksa lähteä selvittelemään ja kyselemään tarkemmin. Palautan kyselyn nyt niillä eväillä mitä minulla on, lisätiedoiksi selitän mahdollisimman tarkkaan asiat ja sitten jään toivomaan parasta.

Tänään illalla taas koulua ja varmasti uusia tehtäviä tehtäviksi. Tänään mahdollisesti saatava tehtävä tosin on minulle takuulla helpompi kuin se maanantaina saatu. Tänään ollaan meinaan atk-luokassa ja aiheena ilmeisestikin tekstinkäsittelyyn liittyvät jutut. Piece of cake, I hope.

Huomenna se teemapäivä, ajattelin kiikuttaa samalla reissulla kyselyn liitteet työkkäriin. Ylihuomenna sinne "kuntotestiin" ilmoittautuminen.

Tänään vielä yhtä sun toista kotihommaa, etenkin pyykkiä. Eikun liikkeelle vain.