Nimittäin tämän uuden vuodatuksen kanssa. Oman blogin viimeisimmät laatikkoa en saa jostain syystä toimimaan. Eiköhän se korjaudu jossain vaiheessa.

Kovin kummoista uudistusvimmaa en ole saanut. En siis aio ruveta uudistamaan oman blogini ulkonäköä. Kirjoitusten kategorioinnin ajattelin tosin yrittää uusia. Ajattelin nimetä joitain kategorioita uusiksi lyhyemmin ja ytimekkäämmin, osan ehkä poistan ja jotain ehkä lisään. Ja sitten pitää käydä läpi kirjoitukset ja pistää kaikkiin sopiviin kategorioihin, nyt kun niitä saa usemman per kirjoitus.

Innostuin taas virkkaammaan. Jo kun marika kertoi kutoneensa huopatossuja perheelle, mun teki mieleni myös, mutta koska en kudo, niin en edes silloin viitsinyt etsiskellä mitään ohjeita. Tuossa lomalla (lasten joululomalla siis) satuin selailemaan Novitan sivuilta löytyviä ohjeita, ja sieltä löytyi virkattujen huopatossujen ohjeita kaksinkin kappalein. Joten nyt on valmiina pojan tossut (jouduin itse muokkaamaan kokoja, koska ohjeessa ei ole yksikään koko sopiva meidän perheen jaloille, tytölle ne kaikki oli liian isoja, muille liian pieniä) ja miehen tossut tekeillä. Kolmanneksi teen itselleni (koska tytölle virkkasin juuri lähiaikoina ei-huopatossut) ja viimeiseksi vasta tytölle. Ensin ne suuritöisemmät ja sitten pienempäään päin.

Lisätty pari tuntia myohemmin:

Tässä kuvat pojan tossuista ennen pesukonetta minun jalassani ja pesukoneen jälkeen (ts. valmiina) pojan jalassa (mulla ja pojalla on suht samankokoinen jalka, pojalla ehkä hitusen isompi).


***

Yksi sivullinen kirjoituksia kategorisoitu uusiksi, enää 33 sivullista jäljellä.Kieli ulkona