Huomenta!

Yritin mennä ajoissa nukkumaan, kymmeneltä menin jo sänkyyn. Unta sain kuitenkin vasta puolen yön tienoilla - erinäisistä syistä.

Kello soi jo kymmentä vaille kolme. Nukuin pommiin ja luulin jo menettäneeni alun, mutta onnekseni television avattuani huomasin, että itse gaalan alkuun olikin vielä vartin verran aikaa.

Oscarit olivat hyvin rakennettu ja mielestäni oli ihan kivoja muutoksia tehty. Hauskojakin hetkiä oli. Jack Blackin kommentti animaatioilla tienaamisesta oli varmaan yön paras - ja kuinka ollakaan, taas animaatio-pystin vei Pixarin elokuva, ihan ansaitusti kyllä.

Nyt väsyttää, ja mietiskelen, menisinkö ensin suihkuun, ja sitten vähäksi aikaa nukkumaan vai menisinkö ensin nukkumaan ja sitten herättyä suihkuun. En osaa oikein päättää. Ehkä jälkimmäinen vaihtoehto on se parempi.

***

Lasten ja miehen hiihtoloma hurahti ohi tuosta vain. Lapset saivat luistella aika reilun määrän, kyläiltiin parissa paikassa ja eilen huipennettiin hiihtoloma yhteiseen elokuvailtaan. Katsottiin KungFu Panda. Olihan se ihan jees, mutta uskoisin alkuperäiskielisen olevan vielä parempi. Pitää jossain vaiheessa ehtiä, muistaa ja jaksaa katsoa se alkuperäisversio.

***

Nyt taidan kyllä vilahtaa sinne peiton alle tutimaan ehkä pariksi tunniksi. Typykkä lähtee juuri kohta kouluun - pojalla on herätys vasta tunnin päästä, ja hän kyllä pärjäilee aamutoimissa itsekin.