On uskomatonta, kuinka suuri vaikutus mielialaan voi pienellä kehulla itselleen tärkeällä elämänalueella olla. Nyt mieliala on tietenkin jo pikkasen tasaantunut, mutta pitkän hetken kehujen jälkeen kuljin varmaan viisi senttiä maanpinnan yläpuolella. Olisi tehnyt mieleni viettää enemmän kuin se noin vartti kyseisen henkilön kanssa jutustellen. Miksi minulla ei ole tuttavapiirissä yhtään hänenlaistaan? Mistä hänenlaisensa tuttavan saisi (netistä varmasti, jos osaisi rohkeasti mennä oikeisiin paikkoihin)? Toki, koska puin kaikkea aina itse jälkeenpäin, keksin moneen kohtaan parempia vaihtoehtoja, mitä olisin voinut kertoa, ja millä sanoilla. Tilanteen hermostuttavuus tietenkin vaikutti siihen, että oikeita sanoja ei löytänyt tarpeeksi nopeasti.

***

Menin ja tulin siis jo. Illalla on taas myös koulua. Etätehtäviä on kahteen eri juttuun liittyen kaksin kappalein, niitä voisi ruveta miettimään. Toiseen etätehtävään liittyen pitäisi lähettää tiedustelu ja tiedon kerjuu sähköposti, olisi varmaan korkea aika. Nettiä täytyy surffailla tiedonkeruuretkien muodossa myös.

Tosin kotonakin on monta asiaa tekemättä ja aikaa vain muutama hassu tunti. Enpä siis taida enempää jaaritella, vaan ensitöikseni käyn kääntämässä tiskikoneen eteenpäin.