Vaikkei tämä lukukausi ole vielä edes loppunut, en malta odottaa seuraavaa. Kävin jo toistamiseen katsomassa olisiko nettiin tullut jo syksyn lukujärjestys, kun vastuuopettaja sanoi tekevänsä syksyn lukujärjestyksen jo huhtikuun aikana (jos oikein muistan). Eipä vielä näkynyt. Kiinnostaisi jo nyt tietää, mitä kaikkea syksyllä on tiedossa, mitä uutta ja mielenkiintoista saa syksyllä oppia. Mietin myös, että kuinka tylsä kesä onkaan, kun ei ole koulua.

Kyllä, olen hullu. Poika tuskin malttaa odottaa kesää, kun ei ole koulua (eikä läksyjä).

Tänään taas olisi ollut työpaikka vapaana alaltani valmistuneelle työkokemusta omaavalle henkilölle. Niinpä. Tää on tää kierre. Kukaan ei huoli töihin, kun ei ole tarpeeksi työkokemusta, mutta miten sitä työkokemusta sitten pitäisi muka onnistua hankkimaan, kun kukaan ei ota töihin.

Töitä tarttis saada, mutta mistä ihmeen kivenkolosta sitä löytäisi? Siivoamaan en halua enää, ei kiitos! Ja muita töitä joihin mun taidot ja kokemus riittäisi ei ole tarjolla, ja kun on, niin ne kuitenkin valitsee aina sen, jolla on enemmän kokemusta. Masentavaa, täysin latistavaa. Arh!

***

Tarttis mennä pyykkipuuhiin. ÄH!