Niin kuvainnollisesti kuin sananmukaisestikin.

Tänään nimittäin jatkuu taas odotus. Sen puolesta peukutan.

Mutta sitten se toinen puoli: Eilen illalla tai iltapäivällä rupesi oikea peukalo olemaan kipeä, taivuttaessa. En tiedä mistä se kipeäksi tuli. Voiko olla jotain tekoa sillä että eilen pitkän tauon jälkeen jatkoin taas virkkaamista? No kuitenkin, menin sitten nukkumaan, eikä se yöllä mitenkään valvottanut, mutta aamulla kun heräsin, sen taipuisuus oli huomattavasti rajoittunut, kun se oli yön aikana turvonnut . Se on turvoksissa ensimmäisen nivelen alapuolelta, eli peukalon pää ei ole turvoksissa, vain varsi. Mietin, että vaikka se ei nyt mitenkään kokoajan jomotakaan, niin pitäiskö ottaa joku tulehduskipulääke? Vaikuttiko ne turvotukseen? Tulehdukseenhan niiden pitäisi jotenkin auttaa, jos siellä jotain sellaista on... Kylmäpussilla sitä jo jonkun aikaa yritin hautoa, haudon aamupalan jälkeen vähän lisää.

Ei taida oikein kovin hyvin onnistua virkkuun jatkaminen tänään.

***

Väsyttää, meinasin ensin että jatkan uniani kunhan olin saanut Prinsessalle katsottua vaatteet. Ajattelin, että kaivaudun takaisin peiton alle ja herään uudestaan kun poikakin herää (noin puolen tunnin päästä), mutta päätin kuitenkin nousta.

Näin taas jotain ihan ihme unia. Siellä sekoittui niin moni asia toisiinsa ettei tottakaan. Se joka jossain vaiheessa oli mun mieheni, olikin yhtäkkiä mun äitini ja niin edespäin. Siellä tais jotkut harrastaa parkouria (unessa ei puhuttu parkourista, mutta siltä se näytti) ja siellä oli myös omituisia päähineitä ja kypäriä. Jonkun piti varata Lontoon matka, mutta päättikin sitten varata jonkun juna/bussimatkan Saksaan (tai johonkin saksaa puhuvaan maahan, saattoi olla Sveitsikin tai Itävalta) koska halusi että menemme välillä jonnekin missä ei olla aiemmin käyty. Lippujen joukossa oli johonkin sinfoniaorkesterin konserttiinkin (vapaa)lippu, ja sillä lipulla pääsi konserttiin 2,5 henkilöä (?!?).

Osa unesta ehkä heijastelee sitä, että ollaan nyt katseltu jälikijunassa parhaillaan pyörivää Amazing Racea. Osa ehkä siitä, että olen miettinyt, kuinka mukava olisi lähteä jonnekin reissulle niin, että saisi tehdä "aikuisia" asioita ilman lapsia, kuten mennä katsomaan joku hieno musikaali. Jotkut aspektit unessa on selvästi lähtöisin Sims 2:sta, jota olen vaihteeksi pelaillut melko ahkeraan.

***

Tarttis surffailla nettiä taas koulutyötä varten. Kaksi jotain hyvää sivua löysinkin, mutta paljon tarpeellista tietoa vielä uupuukin. Perjantaihin asti aikaa tuottaa 1-2 sivua tekstiä. Selkeä aihe, mutta vaatii taustatyötä mielestäni enemmän, meille jaettu moniste ei ihan tarpeeksi aukaissut asiaa. Nooh, eiköhän se onnistu.

Tänään ei ole koulua, tämäniltainen siirtyi ensiviikon tiistaille ja kuten aina, se ei oikein ollut hyvä ilta, siellä on miehellä useamapaakin menoa. Toisen menon hän voi hyvin jättää menemättä, mutta toinen onkin sitten vähän tärkeämpi juttu (vaikkei sekään pakollinen). Ptäiskö luottaa että lapset pärjäilee keskenään sen aikaa...

***

Taidan lähteä aamukierrokselleni netin ihmeelliseen maailmaan.