Olen koulussa, atk:ta, resurssienhallintaa, toisin sanoen mulla on paljon luppoaikaa, koska hallitsen jo resurssienhallinnan. Ei, en laiskottele, vaan teen tehtävät vauhdilla valmiiksi, enkä viitsi koko ajan pyydellä uusia tehtäviä, joten käytän sitten sen luppoajan vaikka tähän.

Poljin tänne kouluun ensimmäistä kertaa ikinä. Sitten vielä spagettijaloilla portaita ylös muutama kerros, joten, juu, aika poikki olin. Matka kesti noin parikymmentä minuuttia, eli nopeammin tulin kuin arvioin.

***

Ei, otsikossa ei ole kirjoitusvirhettä, vaan viittan nyt tähän jokakeväiseen sumaan, siis siihen, että kaikki on samana päivänä päällekäin. Meillä tämä suma on ensiviikon keskiviikkona. Samana iltana olisi tytöllä kevään viimeiset ringette-harjoitukset, kevään viimeinen partio, pojalla olisi suunnistusharjoitukset ja mulla myös koulua, mutta ilmeisesti kaiken tuon edelle tunkikin nyt koulun kevään juhla, joka totta tosiaan lasten koulussa on jo nyt, ja lasten osallistuminen siihen pakollista (molemmat esiintyvät luokkiensa kanssa). Juhlia on vielä kaikein kukkuraksi 2 kappaletta, yksi ykkösistä kolmosille, toinen nelosista kutosille. Voi "sanonko mikä rumasana".

***

Jatkan resurssien hallintaa.