Täällä sitä istutaan, autossa Tampereentiellä, matkalla Särkänniemeen. Kyllä toi mobiililaajakaista on ihan siisti juttu.

Tosin, kuten aina, meidän lähtö venähti, kun piti lähteä puoli seitsemältä jo ajamaan, niin päästiin lähtemään vasta pikkasen ennen seitsemää. Kaiken lisäksi mies ajoi vahingo12ssa Raisioon asti, kun ajoi "vanhasta tottumuksesta" ja ajoi Tampereentien liittymän ohi. Yhdeksäksi oli määrä sinne ehtiä, mutta se ei taida ihan onnistua. Mies ilmoittautui meinaan josaain Vattenfallin nettisivuilla ja saatiin ilmainen perhelippu vattenfallin synttäreille, eli huvipuistossa saadaan vapaasti huvitella laitteissa tänään 9-12.

***

Tää on kyllä ihan kätevää, että voi ottaa koneen mukaan ja surffailla ihan missä ja milloin vain. Tosin tää on autossa aika hankalaa, ensinnäkin aurinko aiheuttaa heijastuksia näyttöön, auto heiluu ja pomppii, joten ei tää ihan helppoa ole. Ja sitten on vielä akun rajallisuus, joten ihan koko matkaa ei saa konetta käytettyä, ei edes yhteen suuntaan. Mitään autolatureita mulla ei tähän ole. Itse asiassa aion kohta sulkea koneen, niin riittää akkua vähän paluumatkallekin.

Kirjoitan tänne ehkä jotain paluumatkallakin.