Vaihteeksi on työt taas hiljentyneet, on taas hetkiä, että ei oikein tiedä mitä tekisi. Suht tasaisin väliajoin sentään joku soittaa. Tai tippuu muita töitä.

Tulipa sitten yhtäkkiä pakkaset. En tykkää yhtään näin kylmästä. Ei siinä mitään, jollei tarttis ulos mennä, senkun paukkuis. Mutta kun täytyy pukea ittnsä ihan tönköksi ja jäykäksi, että kunnolla tarkenisi. Ja sitten nää kylmät tekee kaiken (vähän liioitellusti, mutta siis monet tekstiilit ja hiukset) ihan kamalan sähköisiksi. Siitä en pidä tippaakaan. Välillä kaulahuivikin ihan rätisee ja paukkuu, kun sen ottaa kaulasta ja hiukset joko sojottaa ilmassa tai sitten liimautuu sähkövarauksesta johtuen poskiin. YH!

Pakkanen kuuluu täällä töissäkin. Ilmastointi käy nimittäin pätkittäin. Hetken hurisee kamalalla metelillä ja sitten tulee yhtäkkiä ihmeen hiljaista.

Niin, ja eilen ilmeisesti pakkasen takia myöhästyin töistä. Bussiin, jolla olin matkalla töihin, tuli sähkövika, todennäköisesti pakkasesta johtuen.

Harrastan näemmä tänään lyhyitä ja ytimekkäitä kappaleita. Sitä varmaan on seuraavakin kappale.

Eilen oli sitten viimeinen kouluilta tältä syksyltä. Oli koe, joka meni kai ihan hyvin. Toivottavasti.

Jouluun on enää reilu viikko. KÄÄÄK! Tämän päivän jälkeen enää kuusi työpäivää ennen "joululomaa". Lainausmerkeissä siksi, koska ei siinä mitään ihmeempää lomaa ole, vain ne normaalit jouluun liittyvät arkivapaat ja pyhät, joulun jälkeen taas maanantaina on ihan normi työpäivä. No, pitkä viikonloppu se kuitenkin on. Eilen sain joululahjaostoksia rykäistyä pykälän eteenpäin. Omille lapsille ei tarvitse enää kuin yhdet jotkut (tod näk kirjat) molemmille, pojalle voisi ostaa yhden jonkun muun kuin kirjan (tytölle on jo ). Kenties vielä heille jotkut pehmeät paketit lisäksi, jos ehtii ja löytää. Mutta tänä vuonna (osaksi koska se risteily - eikä nyt muutenkaan se lahjojen määrän mielestäni kuulu olla mikään valtava), lahjoja ei todellakaan tule lapsille vuorikaupalla (meiltä 2 tai 3 pakettia kummallekin - joista yhden kummallekin jakaa laivalla joulupukki). (Mies ei tietääkseni lue tätä, mutta sanotaan tämä pienellä ja hiljaa, että on mulla miehellekin lahja.)

Jos jatkais tätä työpäivää, toisin sanoen, miettis, mitä vois seuraavaksi tehdä.