Aika laiskanoloinen perjantai vielä kaikenlisäksi. Tai siis vähätöinen, hiljainen, enkä juuri nyt tiedä mitään keskeneräistä mihin voisin tarttua. Kai sitä etsimällä etsien jotain löytäisi, mutta...

Vähiin käy tämäkin, ennenkuin saa taas tietää mitä jatkossa. Palautetta on tullut niin monesta tuutista, positiivista tietääkseni kaikki, joten olen aika ristiriitaisissa tunnelmissa. Toisaalta olisi ihan kiva taas olla välillä kotonakin, saisi jotain aikaiseksi silläkin rintamalla. Ja hiihtolomaksikin on tavallaan suunnitelmia (ei mitään lukkoon lyötyjä ja sitovia, mutta kuitenkin), joten olisi kiva, ettei silloin enää olisi töitä. Mutta, toisaalta: a) raha, b) työkokemus, c) viihdyn täällä, d) olisi kiva nähdä pari asiaa ns. loppuun asti ja e) kivat "työkaverit".

Koulu alkoi taas viimeviikolla. Syventävää ja vaikeamppaa, mutta minä pidän. Koulu vaan muutti nyt uusiin tiloihin, ja siitä johtuen on pari iltaa jo menneet pikkasen mönkään siitä johtuen, kun ei olla päästy luokkiin missä olisi meidän opintoihin välttämättömiä työvälineitä. No, vielä on kärsivällisyys riittänyt, minä kun oletan saavani sen opetuksen jota olen lähtenyt hakemaan. Jotkut opiskelijoista ovat vain tyytyväisiä, kun on päässyt aiemmin kotiin tai ei ole tarvinnut tehdä niitä, mitä meidän tarvitsisi kuitenkin oppia tekemään.

Ihanaa että on perjantai, on viikonloppu taas edessä. Juu, viihdyn töissä, mutta a) näinä pimeinä aikoina sitä kyllä nukkuisi mielellään pidempään (mikä tosin ei olisi siltikään mahdollista, kun lapsien takia tarvitsisi kuitenkin herätä suurinpiirtein samoihin aikoihin keskiviikkoa lukuunottamatta) ja b) näinä kylminä aikoina olen kiitollinen niistä kerroista, kun ei ole pakko topata itseään Michelin-akaksi ja astua ovesta ulos paukkupakkasiin.

Hmmm... Aika lopetella luritukset ja mennä faksailemaan.