Töissä. Tuossa vielä jokin aika sitten oli täällä niin aavemaisen hiljaista. Ei kuulunut kenenkään puhetta, ei kenenkään askeleiden ääniä, ei työnääniä, ei mitään muuta kuin ilmastoinnin suhina ja minun naputukseni näppäimistöllä. Sitä kesti aika tovin. Nyt on alkanut talossa taas kuulumaan elämisen ääniä, askeleita, oven sulkeutumisia, hiljaista puhetta jonkin matkan päästä, muuta kolinaa.

Huh mikä koiranilma. Aivan järkyttävä. Silti on lämmin, että ei paleltumisesta ole vaaraa.

***

Eilen pääsin eroon hiuksistani. Ei oo sama pää kesät talvet, vaan kesäpää samat talvet. Älkää kysykö! Oma keksintöni, ei se merkitse mitään.

Tänään pääsee poika eroon hiuksistaan, saa hänkin kesäpään. Pitäis saada käytyä kampaajalla pikkasen useammin kuin kerran tai kaksi vuodessa. Jos edes kolmen kuun välein, niin ei pääsis niin pahasti venähtämään ja valahtamaan silmille.

***

Rahaa on palanut viimeaikoina. Etenkin mun ja lasten vaatteisiin, jonkun verran miehenkin. Noh, eipä taritse vähään aikaan ostaa vaatteita, sillä suuri osa vaatteista on ollut jo syksyynkin sopivaa, ei pelkkää kesävaatetta. Ja eilen ostin Naurukoiran (12 komedia-DVD:tä.) Ei mikään mitään kovin nimekästä, mutta mitään niistä en myöskään muista koskaan nähneeni, ja joukossa on pari Stand Up DVD:täkin, ihan nimekkäiltä koomikoilta (Jeff Dunham ja Pablo Francisco). Vielä ei olla niitä päästy katselemaan, sillä meillä on miehen kanssa meneillään Babylon 5 "maratooni", toisin sanoen tahkotaan iltaisin läpi B5:ia DVD:ltä. Ollaan jo päästy kolmatta kautta alkuun.

***

Takaisin odottelemaan josko puhelin välillä soisi. Tänään se on soinut vasta kerran, tosi ollaanhan vasta menty 40 minuuttia työpäivää, päivä on nuori.