Eilen olimme siskon kanssa katsomassa kesäteatterissa All Shook Upia. Hieno oli, hauska oli, sää ei ollut ihan kamala ja mun tämänhetkinen flunssani ei ollut vielä edennyt pahimmilleen, mutta enempää en juuri nyt jaksa siitä kirjoitella. Yksi näyttelijöistä oli Ossi Ahlapuro. Nimi ei sanonut mitään, kasvot eivät kertoneet mitään, mutta ääni oli niin tuttu. Kotona kuulin ainakin lähes identtisen äänen Sammon mainoksessa. En vieläkään tiedä, oliko Sammon mainoksessa Ossi Ahlapuron ääni, mutta oli pakko tonkia ja etsiskellä netistä ja ei mikään ihme että on tuttu ääni, koska hänen äänensä olen kuullut lukuisissa Disneyn elokuvissa (ja aivan varmasti muuallakin) yhä lukuisampia kertoja.

Juuri äsken saimme katsottua Purppuravyöhykkeen digiboksilta. Hyvä elokuva, olen nähnyt muutaman kerran ennenkin. Musiikki oli vaikuttavan mahtipontista, jotenkin tuttua muualtakin. Jotenkin ihmeellisesti teki mieli katsoa The Rock, ja rupesin miettimään, että siinähän on melkein samanlainen se musiikki, ainakin minun muistini mukaan. Joten eikun etsimään, ja kas kummaa: Hans Zimmer on molempiin elokuviin säveltänyt musiikkia.

***

Päätä särkee, nenä vuoroin vuotaa kuin seula, vuoroin on tukkoinen, silmiä kirvelee ja lähes kokoajan on tuskainen hiki. Joten pistän tämän sylinlämmittäjän nyt syrjään ja keskityn vaan olemaan ja niistelemään.