Tämän blogin viimeinen päivitys taitaa olla tässä näin. Jotenkin en vain enää saa aikaiseksi tätä päivitellä. Kaikki parhaat ajatukset ja vuodatukset tulee kuitenkin mieleen aina jossain muualla, ja kun vihdoin olisi kotona ja mahdollisuus vuodattaa, niin ei enää huvitakaan, tai ajatus on karannut tai jotain.

Nettieloni ei toki ole kuihtunut kasaan. Flickristä löytyy kuvia, osaa jaan vain ystäville ja perheelle (mikäli heitä sinne joskus ilmaantuu), mutta ainakin tähän mennessä suurin osa on ihan julkisia, kaikille näkyviäkin kuvia. Tuokiokuvia on joskus reilu vuosi sitten aloittamani blogi, jossa on aina kuva varustettuna lyhyellä kirjoituksella. Sitä on kätevä päivittää missä ja milloin tahansa. Se on ollut lähes vuoden päivittämättä, mutta olen päättänyt yrittää edes sitä pitää jatkossa elossa. Kumpainenkin paikka liittyy vahvasti siihen, että kovasti yritän ottaa nykyään enemmän valokuvia ja kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Kuinka onnistun sen toteuttamaan, jää nähtäväksi.

Mutta ennenkuin lopetan, muutaman sananen heille, joita ehkä kiinnostaa, mitä edellisen helmikuisen päivitykseni jälkeen on tapahtunut. Olen edelleen samassa työpaikassa, edelleen "sijaisena", mutta työsuhde jatkuu ainakin kesän yli, joten lomaa on tiedossa ja ensimmäinen lomapätkä alkaa jo reilun viikon päästä. Tutkintotodistuksenikin sain jo aikapäivää sitten.

Kiitos niille yhdelle tai kahdelle lukijalle, jotka tätä blogia olette seuranneet. Yllä olevia linkkejä olette tervetulleet seurailemaan myöskin.

Perhepotretti ei enää päivity.