Syyslukukausi on kiepsahtanut käyntiin. Molemmat lapset ovat koulussa ja minunkin kouluni jatkuu tänään illalla. Eipä juuri ole läksyjä lapsilla näkynyt, mutta eiköhän niitä tällä viikolla ala tippua kun lukujärjestyksetkin astuivat virallisesti voimaan. Viime viikolla kun oli kaikki päivät ensimmäistä päivää lukuunottamatta 9-13 ja pääsääntöisesti omalla opettajalla.

***

Prinsessa oppi sitten vihdoin polkemisen ilman apupyöriä. Pian on koulussa pyöräilytesti (jolla saa pyöräkortin, joka oikeuttaa kulkemaan kouluun pyörällä), ja siihen asti on tarkoituksena, että typykkä käy joka päivä harjoittelemassa sitä polkemista (ja liikkeellelähtöä, joka tuntuu olevan hankalampi kuin se polkeminen) ja saa lisää varmuutta ja taitoa, jotta läpäisee sitten sen pyöräilytestin. Pyöräänsäkin täytyy vielä tuunailla ennen testiä, se ei ole ihan lainmukainen. Lähinnä siis heijastimia kiinnitellä, sekun on sellanen vähän vanhempi suvussa jo aiemmin käytössä ollut pyörä. Kunhan Prinsessa on oppinut kunnolla sujuvasti polkemaan ja kulkemaan pyörän kera, ostetaan me hänelle hyväkuntoinen uusi käytetty pyörä.

***

Mitäköhän vielä, vai oliko se sitten taas siinä. Meille ei juuri mitään ihmeempiä tapahdu niin on aika vähissä jutun juuret.

 

 

P.S. Otsikko liittyy pojan perjantaipäiviin, mutta miten, sen saattekin sitten päätellä ja arvailla ihan itse. Silmänisku