Tänään on sellainen päivä että mikään ei tunnu huvittavan. Tekemistä riittäisi vaikka muille jakaa, mutta oikeasti mikään ei huvita. Se mitä olen tehnyt, olen tehnyt kovinkin innottomasti, kun nyt jotain pitää tehdä meiningillä. Lukeakaan en oikein jaksa. Luin yhden luvun kirjaa, mutta viimeisten sivujen kohdalla silmät jo painuivat kiinni, joten luvun loppuun päästyäni ajattelin vain levätä, ottaa nokoset. Olikin ihan mukava loikoilla lämpimässä, mutta puhelimen soitto keskeytti sen ja "pilasi tunnelman", eikä päiväunetkaan enää huvittanut sen jälkeen.

Osa on osittain väsymystä, yöt ovat menneet aika myöhään valvoessa jo pari iltaa. Mutta jotain muutakin tässä on. Ja näitä mulla on silloin tällöin. Ei kovinkaan tiuhaan onneksi, mutta kuitenkin.

Huomenna sinne töihin. Onneksi sain puhuttua HraTeen kuskaamaan mua, ei tarvitse lähteä turhan ajoissa. Tosin ruuhkaa ei bussissa varmaankaan olisi nyt tällä viikolla kun sieltä uupuvat koululaiset. Mutta ovelta ovelle on kuitenkin paljon parempi vaihtoehto.