Ei tosin nyt, mutta viikon päästä torstaina. Tiedossa on lapseton ilta, me lähdetään kahdestaan ajelulle Helsinkiin, Hartwall areenalle katsomaan Celtic Tigeria. Jee. Tosin paikkoja ei enää ollut kuin melko takaa, mutta kai se menettelee. Ajatella, ihan kahden vain, pitkä automatka ilman takapenkin terroristeja. Ihan kahdestaan ihmisten ilmoilla, ilman kinastelevia, kiukuttelevia ja toisiaan ärsyttäviä ja härnääviä lapsia.

***

En ole tainnut kertoakaan, mutta mulla on nykyisin melkoinen kapula. Niin kooltaan kuin ominaisuuksiltaan. Melodisia soittoääniä kaipaan, mutta sen tosin korvaa moni muu ominaisuus: kunnon kalenteri, kunnon osoitemuistio, ääninauhuri ynnä muuta. Mutta kaksi ominaisuutta siinä on ylitse muiden: oikea näppäimistö ja mahdollisuus kirjoittaa tekstejä vaikka linja-autossa tai missä. Tänä aamunakin kun yhtäkkiä linja-autossa juolahti mieleen yksi uni, sain sen kirjoitettua muistiin, siinä ja heti. Viittaan siis "kommunikaattoriin". Se on mun isäni perintöjä tuokin, en ole itse ostanut.

***

Naatti, päänsärkyinen ja jotenkin pöllämystynyt.Aivotkaan ei oikeen tänään pelannut, kun piti englanniksi kirjoittaa jonkin verran tekstiä. Joka toinen sana piti kaivaa jostain kääntäjäsivuilta, ihan "perussanoja" kuten organization ja volunteer. Kova väsy!