Hyvästi 45 kiloa elektroniikkaromua! Vanha telkkari kuskattiin tänään jäteasemalle. Uusi on lähestulkoon jo asennettu, mutta ei täysin (ollaan nykyään niin vähän kotona, ettei kotona ehdi oikein mitään, tai ainakaan ei jaksa).

***

Mulla on ollut nyt illalla sellainen olo, kuin olisin tulossa kipeäksi. Ei taas! Ei nyt! Mene pois!

***

Viime viikolla ilmestyi päiväkodin oveen lappu: "Päiväkodissamme on kihomatoja". Tänään Päiväkodissamme sanan päälle oli liimattu lappu, jossa lukee "Osastollamme" ja viereen ilmestynyt kehoitus "tarkkaile lastasi". Olen tarkkaillut jo viime viikosta asti, vielä ei ole näkynyt. Toivottavasti ei näykään. Ostin tänään kynsiharjan, pitää opettaa lapset käyttämään sitä. Pitäisikö se sitten joka käytön jälkeen huuhtaista kiehuvan kuumalla vedelläkin, jos niitä munia on ollut kynsien alla ja ne ovat tarttuneet siihen harjaan... Tyttö imeskelee/nuoleskelee ihan liikaa sormiaan, se huolestuttaa... Huominen vielä, ja sitten on tytöllä pitkä viikonloppu. Olisipa onni myötä, ja säästyisimme siltä vitsaukselta.

***

Huomenna lähden kotoa viimeistään kaksikymmentä yli kahdeksan (toivottavasti - pari viimeistä aamua ovat olleet taas yhtä juh... eiku tuskaa) ja kotiudun vasta joskus ties milloin, ehkä kahdeksan tai yhdeksän paikkeilla. Pulju järjestää illalla retken ja menemme perheen kera mukaan. En ehdi käydä välissä kotona.

***

Nyt täytyy mennä unten maille. Muuten väsyttää aamulla ja huomenna taas ihan liikaa. Vaikka sainkin viimeyönä hieman maksettua univelkaani, niin vielä sitä on jäljelläkin (ja minäkun luulin ja kehuin olevani velaton, mutta enpäs olekaan - pahus!). Pahasti tuntuu, että sitä en saa maksettua takaisin kuin vasta joskus ties koska.