Paimensin tänään 7 koululaista noin 1½ tuntia suurinpiirtein minuutin välein niistellen. Kyllähän se siinä meni. Oikeasti odotin paikalle maksimissaan 4 lasta, enempää ei ollut etukäteen ilmoittautunut, mutta yksi tuli pikkusiskonsa kanssa ja kaksi (aikamoisen rasavilliä) poikaa porhalsi paikalle juuri kun oltiin aloittamassa. Pojat, jotka kokoajan sanoivat että he osaavat kyllä sen ja tän, ja osaavat myös kaikista parhaiten.

***

Kimpula rupesi yhtäkkiä puolelta öin haukkumaan ja haukkomaan henkeään. Jäi sitten tänään kotiin, kuten HraTeekin hänen kanssaan. Kuumetta ei ole, mutta kyllä se yö säikäytti. Sai kuitenkin sitten loppuyön nukuttua ihan hyvin eikä haukkunut enää, mutta varmuuden vuoksi piti päästä näytille. HraTee sitten kävi terveydenhoitajalle näyttämässä poikasta. Ei mitään, mutta määräsi kuitenkin loppuviikon lomaa.

***

Prinsessa on ruvennut yökastelemaan yhtäkkiä. Enkä oikein tiedä mikä avuksi. On jo vissiin reilun viikon sisällä pissannut sänkynsä kai 5 kertaa. Yökuivaksi oppimisen jälkeen sängyn kastelu on ollut tähän asti äärimmäisen harvinaista.

***

Kerran ollessani töissä, vastasin jo pitkään ja sinnikkäästi yrittäneeseen tuntemattomaan numeroon. Kaupustelijahan se. "Nyt ois tosi hyvä tarjous Aku Ankan pitkäaikaisille tilaajille. Taskukirjoja niin ja niin pitkään vain niin ja niin vähän maksaa." "Siis ihanko niitä Aku Ankan Taskukirjoja vai????" (varmistin, kun en uskonut todeksi, sillä luulin niitä myytävän vain kaupoissa) "Joo, taskukirjoja." "No voisin mä sitten tilata!" Meni jonkin aikaa, niin postilaatikkoon tipahti Roope Setä. Näytenumero kai, sillä mähän tilasin Aku Ankan Taskukirjoja. Alkuviikosta tuli Roope Sedän lasku. Mies soitti sinne markkinointifirmaan, kertoi sen mitä minä olin hänelle kertonut: Ei kertaakaan ollut myyjä puhelimessa maininnut että kauppasi Roope Setää, puhui vain taskukirjoista, ja vielä vastasi myöntävästi kun kysyin että oikeinko Aku Ankan taskukirjat kyseessä. Sieltä peruutettiin tilaus, yksi saattaa vielä Roope Setiä tulla, mutta laskun voimme hävittää. JEE!

***

BB alkoi taas. "Mielenkiintoinen" (lue omituinen) sakki. Ja miks hemmetissä se aikuisviihdeblondi sinne valittiin, mä olisin sen vähän perusteella mitä niistä ehdokkaista luin valinnut sen joka oli saanut vähiten ääniä. Blaa! Niin ja heti piti ruvetä kännäämään. Toodella mielenkiintoista (no ei) katsella nolosti sönköttäviä juopuneita.

Se oli aika noloa, kun se munasillaan nukkuva rupes lähentelemään petikaveriaan. Ei tainnut oikein tajuta missä oli, luuli nukkuvansa omassa sängyssään omassa kodissaan.

***

Njaa, kaipa olen tarpeelliset jo vuodattanut.