Aamu joka alkoi melko onnistuneeksi kääntyi tunnissa ihan nurin niskoin. Jaksoin nousta ajoissa. Haalarit jotka vielä eilen illalla yhdentoista jälkeen olivat läpimärkiä olivat ehtineet kuivua. Sitten Prinsessa tapahtui. Näin kiukkuinen ei ole aikoihin ollut. Ehdin saada pari potkua ja sylkeäkin osakseni ja lopulta, kun jälleen kerran olisimme olleet eskarissa viimeiset ja mahdollisesti myöhässäkin, soitin, että ei mene tänään ollenkaan. Ja siitä vasta ilo irtosikin, ja sain useampia potkuja ja sylkeä osakseni. Ihmettelen, jollei toinen sääreni ole ihan mustelmilla.

Välillä mietin, että olisiko pitänyt jättää lapsiluku yhteen, tai jopa nollaan. Silloin kun toisen kanssa sujuu, toisen kanssa ei sitten enää sujukaan. Välillä tuntuu että niitä oikeasti hyviä päiviä on häviävän vähän.

Nyt on sitten molemmat lapset kotona tämän päivän. Kimpula kun tuli eilen koulusta kotiin (ihan ajallaan kuitenkin, ei kesken päivän) tärisevänä ja kuumetta oli yli 40 astetta. Illalla oksensi kerran, mutta ehkä se johtui vain siitä kuumeesta. Luulisi, että jos olisi jotain mahatautia, oksentelisi enemmän ja muutkin oltaisi jo kipeinä. Nyt aamulla kuumetta oli edelleen yli 39 astetta. Mitään muuta ei ole kuin kuume. Ei kunnon nuhaa eikä yskää. Vain siis kuume. Huomisenkin on siis kotona, ainakin. Mahdollisesti koko loppuviikon.

HraTeellä ei vielä alkanutkaan ne yövuoroylityöt. Ehkä ensiviikon loppupuolella.

Töitäkin olisin nyt sitten saanut. Osa-aikaista iltatyötä, työaika sijoittuen klo 14 ja 22:n välille. Juu, ei käy niin myöhäinen iltatyö, kun on miehellä tiedossa yövuoroja. Ja sitä keskiviikkoiltapäiväistä lastenkaitsemistakin siellä jumalan selän takana tarjottiin (tai kysyttiin että haluanko jatkaa). Vastasin siis molempiin kiitos ei. (Näitä ei siis tarjottu tänä aamuna, työtä tarjottiin jo viime viikolla, kaitsemishommia eilen.)

Siitä porkkanallisesta matematiikan kokeesta toi Kimpula kotiin ysin. Olin ihan tyytyväinen, sillä ainoat pisteet menetti siitä tehtävästä, josta jo kotiin tultua kertoi, että ei osannut kunnolla. Oman osaamisen arvio oli siis kohdallaan, ja muutoin koe oli täydellinen. Kuukausiraportissa oli opettaja kommentoinut, että näkyy selvästi yritystä parempaan suuntaan sen keskustelun jälkeen.