Aamulla en olis jaksanut nousta tai edes herätä. Ja eilen illalla en jaksanut lukea kuin yhden luvun sitä kirjaa. Tänään jos koska olisi päiväunipäivä. Olin aamulla satavarma että heti kotiuduttuani menen takaisin nukkumaan. Tässä kuitenkin vielä olen. 8 jaksoa Frendejä tuli taas katsottua ja jatkettua virkkausta. Nyt kun Kimpula kotiutui ja menee pian läksyjen kimppuun, ajattelin että menen lukemaan ja jos ei silmät pysy auki, otan sitten nokoset.

Poika toi kotiin kaksi koetta, matematiikasta (niillä on niitä aika tiuhaan) 10- (niin sitä pitää) ja uskonnosta periaatteessa ihan saman tuloksen (1 piste puuttui siis täysistä pisteistä, vaikkei siitä kokeesta numeroa jaettukaan). Kertoi saaneensa laulukokeesta (jollaista en edes tiennyt olleen) 7 ja nokkahuilulla soittamistestistä yhden plussan (maksimi kuulemma kolme plussaa). Emme ole mikään musikaalinen perhe, joten en nyt mitään kympin suoritusta odottaisikaan. Kun HraTee avaa suunsa laulaakseen, vaiennan hänet yleensä pikimmiten (toinen, jonka laulaessa mun tekisi mieleni vajota vielä enemmän ja syvemmälle maan alle on BB:n Sari!).

Huomasin muuten tänään, että Joeyn ja Chandlerin asunnossa (ainakin sen yhden jakson ajan) on jokin taulu tai juliste jossa lukee venäläisillä kirjaimilla kenguru-jotain. Erittäin tärkeä huomio.