Katselin tuossa poikani kanssa meidän Disneyklassikko DVD kokoelmaamme. Niitähän on kaikkiaan olemassa 45 (vai onko Aivan villit 46.? Sitä ei kuitenkaan ole vielä DVD:llä olemassa) ja meiltä puuttuu vain 8. Ja jouluun mennessä puuttuvien lukumäärä vähenee 2:een, sillä huomasimme että alkupäästä 5 puuttuvaa klassikkoa on ilmestynyt DVD-boxina, valitettavasti eivät vain ole ollenkaan suomeksi puhuttuja (lapsia ajatellen siis valitettavasti). Joulukuussa tulee myös Peter Pan DVD:lle jälleen. Sen jälkeen klassikkoDVDkokoelmastamme puuttuu enää 101 Dalmatialaista (VHS:nä se löytyy meiltä kyllä) ja Viidakkokirja. WOOHOO!

Meillä on toki myös todella paljon muuta Disneytä DVD:llä kuten lähes kaikki mahdolliset jatko-osat klassikoihin, piirroselokuvia joilla ei ole mitään tekemistä klassikoiden kanssa ja kaikennäköisiä kokoelmia pikkupätkiä, Disney-Pixarin kaikki elokuvat mitä on ja jokunen ihan "aito" (ts. ei animaatio) Disney-elokuvakin.

Mä olen elämäni aikana keräillyt vähän sitä sun tätä, me taidetaan olla aikamoisia kerääjiä luonteeltamme, minä sekä mieheni molemmat, mutta tällä hetkellä kaikkein aktiivisin kokoelmamme on kyllä ehdottomasti DVD:t, eikä pelkästään Disney ja animaatiot. Mittasimpa huvikseni, ja jos kaikki meidän DVDt pistäisi yhteen pinoon tai riviin, muodostelmalla olisi mittaa yli 4½ metriä.