Poikaseni toi kotiin välitodistuksen. Oli niin pettymyksiä kuin positiivisiakin asioita.

Voi surku:

  • sääntöjen ja hyvien tapojen noudattamisessa sekä tehtävistään ja välineistään huolehtimisessa tarvitsee tukea, kumpikin siis huonontuneet keväästä!
  • Kirjoittaa selkeää käsialaa on huonontunut hyvin osaamisesta vaihtelevaisesti osaamiseen.
  • Mikään "vanhoista" arvostelun kohteista ei ollut parantunut, päin vastoin niiltä osin oli huonontanut.

Ihan kiva:

  • Uudet arvostelun kohteet Englanti, Ympäristö- ja luonnontieto, Uskonto ja Käsityö olivat osaa hyvin, Kuvataide ja Liikunta olivat osaa vaihtelevasti ja ainoastaan Musiikki oli tarvitsee tukea.

Suurin pettymys oli tosiaan sääntöjen ja tapojen noudattaminen ja tehtävistä ja tavaroista huolehtiminen, jotka ovat kuitenkin ihan perusjuttuja, eivätkä suoranaisesti osaamisesta kiinni. Varsinkin kun sääntöjen noudattamista ja hyviä tapoja olen oikeasti pyrkinyt painottamaan ja opettamaan aina. Käsiala on myös pettymys, koska tiedän että se on vain viitsimiskysymys, poikani oikeasti osaa kirjoittaa hyvää käsialaa, jos vain haluaa. Musiikilla ei mielestäni niin väliä, kaikki eivät ole musiikillisesti lahjakkaita, niin mitä siitä, että siinä tarvitsee tukea, ei haittaa ollenkaan. No, parantamisen varaa siis on, lähinnä toivoisin että sääntöjen noudattaminen ja hyvät tavat nousisi vaikka parikin pykälää. En oikeasti ymmärrä miksi se muka on niin vaikeaa. Tehtävistä ja välineistä huolehtiminen toivottavasti nousisi takaisin siihen vaihtelevaan.