HraTee menee taas viikonlopuksi töihin. Saisi jo olla viimeiset viikonlopputyöt tänävuonna. Viikon päästä ei ole töissä, silloin kun on ne YO-juhlat. Huomiset joulujuhlat jää siis meiltä väliin. Noh, jos vaikka yrittäis käyttää huomisen päivän siivoamiseen. Tällä viikolla en ole oikein saanut itsestäni mitään hyötyä irti. Toivoton tapaus!

Niin juu, mies käytti auton eilen katsastuksessa. Joku toinen etupallonivel ei kelvannut, eli auto täytyy huoltaa. Siis sen auton käyttöönottopäivä on n. 2½ vuotta sitten, odotin sen menevän tosta noin vain läpi, mutta ei näköjään. No, samalla kun kerta pitää se pallonivel mikälie vaihtaa, niin mies haluais että auton pohja massattaisi ja että autoon asennettaisi roiskeläpät. Nojoo, kyllähän niitten toimenpiteiden pitäisi säästää kustannuksia jatkossa, mutta nyt se tulee kirpasemaan niin että todella tuntuu. HraTee perusteleekin ylitöitään nyt sillä, että tienaa rahaa jotta auto saadaan huollettua.

Prinsessan eskariryhmän joulujuhla on ihan skitsoon aikaan tänä vuonna. Torstaina 14.12 aamulla klo 7.30 - 8.30. Titityy ja hyvää huomenta vaan teillekin. A) Prinsessa tarvitsee siis viedä tuntia aiemmin päiväkotiin. B) Ainut joka sitä meistä pääsee katsomaan olen siis minä, kun Kimpulalla alkaa koulu klo 8 ja HraTee on tietty töissä. Noh, kaipa sen kestää.