Mulla on ehkä rytmi sekaisin. Vajaa viikko saada se kuntoon.

Ongelmana vain on, että en halua mennä nukkumaan, ellen ole tarpeeksi väsynyt. En halua mennä sänkyyn ja pyöriä siellä hereillä antaen vapaasti rönsyileville ajatuksille valtaa ja sijaa, en yötä vasten. Ehkä pelkään painajaisia. En tiedä. Toissailtana pakkoluin yhtä kirjaa, joka ei oikeastaan kiinnostanut yhtään, saadakseni vain ajatuksen katkeamaan. Eilen, kun en ollut mielestäni valmis nukkumaan päätin hieman ennen puolta yötä katsoa reilun kahden tunnin elokuvan. Tänä yönä olen roikkunut koneella ja saanut luettua joulunaikoihin rästiin jääneet blogit ajan tasalle ja vähän koluttua myös joidenkin blogien arkistojakin.

Pitäisi järjellä ajateltuna mennä nukkumaan. Pitäisi pakottautua huomenna ylös silloin, kun ensimmäisen kerran kuulee lasten olevan hereillä eikä vasta sitten, kun lapset useaan otteeseen ovat käyneet pyytelemässä nousemaan. Mahtaisikohan onnistua?

***

Pian on loppiainen. Joulu täytyy tänä vuonna saada siivottua pois ajoissa, heti ensi viikonloppuna. Samalla pitäisi saada siivottua joulu pois myös blogista, tarvitsen idean, sivupohjan, jotain ihan uutta.