Sain varattua ajan huomiseksi (yllätyin että sain ajan niin pian, en ole oikein tottunut varailemaan aikoja yksityiseltä puolelta) ehkäisyasioissa. Wau! Ihan en saanut kerättyä rohkeuttani jotta olisin saanut toisenkin puhelun soitettua ja varattua hammaslääkärin. Mutta ajattelin sen sijaan huomenna käydä paikanpäällä varaamassa sen, kun ihan viereen menen lääkäriin. 9.50 on aika. Ajattelin lähteä suoraan päiväkodilta kaupungille, jää pikkasen aikaa palloilla muuallakin ennen lääkäriä. Täytyy vaan herätä ajoissa, jotta ehtii käydä suihkussa ja syödä aamupalankin. Yleensä mä syön aamupalan vasta sitten kun olen Prinsessanvienniltä kotiutunut.

Näin tänään ensimmäiset pajunkissat. Kyllä se kevät taitaa jo olla täällä, ainakin melkein. Aamu oli taas ihan hyvä. Nyt kun Prinsessa oli erityisen nätisti, niin tietenkin saimme Kimpulan kanssa riitaa aikaiseksi, mutta melko pientä sekin oli verrattuna siihen, mitä se välillä on ollut. Lähdimme kaikki tänään myös samalla oven avauksella, sillä Prinsessan eskariryhmä meni tänään katsomaan luisteluesitystä, joten päiväkodilla piti olla varttia normaalia eskarinalkua aiemmin. Matkakin meni ihan kivasti, mitä nyt minä olin hippusen väsynyt ja Prinsessan suu ei taaskaan lakannut käymästä, joten mulla taisi suurinpiirtein puolet Prinsessan höpinöistä mennä ohi korvien. Mutta sopuisasti ja joutuisasti matka siis meni.

Vajaan viikon päästä on taas virpomispäivä. Lapset tietty tahtoisivat virpomaan. Saas ny nähä, päästänkö. Ehkä, jos vain suinkin jaksaa antaa asialle hiukan ajatusta, ja jos keksii miten lapset pukea. Mä en suostu siihen, että lähtevät ihan vain arkiasuissa kiertämään ovelta ovelle. Kyllä pitää olla nähnyt jonkin verran vaivaa asian eteen, muuten se on vain pelkkää karkkienkerjäämistä. Prinsessa tahtois olla pääsiäispupu... Mutta mikä Kimpula vois olla? Tuskin tahtoo olla noita, pupu tai tipu. Mitä sitten jää jäljelle? Musta kissa, niinkuin pari vuotta sittenkin oli? Hmmmmmmm...

Enää pari viikkoa pääsiäiseen. Reilu kuukausi vappuun ja puolitoista kuukautta euroviisuihin. Pari kuukautta kesään!?! Mihin ihmeeseen se aika karkaa?