En ole tänään osannut oikein tehdä yhtään mitään muuta kuin ihan pakolliset ja sen lisäksi ollut jumittuneena tähän koneelle. Ja kun ei missään tutuissa paikoissa ole mitään uutta luettavaa, niin ei sitten ole tullut tehtyä mitään. Jonkinlainen ihme väsymys ja lamaannus. Johtunee ehkä miehen puuttumisesta. En tiedä. Odotan vain kovin, että saan lapset nukkumaan ja pääsen jossain vaiheessa itsekin painumaan pehkuihin.

Aamulla kävin pikaisesti kaupassa ostamassa pakolliset jutut (lähinnä omia intiimijuttuja). Tänään tuli sitämyötä ja myös Prinsessanhausta normaalia enemmän kävelyä ja raitista ilmaa. Huomenna sitten kaupungille asennukseen joten en huomennakaan ihan koko päivää tule viettäneeksi neljän seinän sisällä.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä laivan on määrä palata koematkalta. Tiedossa ei vielä ole että tuleeko HraTee silloin yöllä kotiin ja onko mahdollisesti koematkan aikana jo tehty torstain työt sisälle niin että torstai olisi vapaa, vai jääkö telakalle nukkumaan muutamaksi tunniksi ennen torstain työsarkaa.

***

Bai tö vei, eiks heikko hemoglobiiniarvo voi väsyttääkin? Mulla ei oo mitään kovin mahtavia lukemia antanut, silloin harvoin ja viimeksi kun se on mitattu. Tuli vaan mieleen, että sen huomenna asennettava kierukanhan pitäis niukentaa vuotoa, jolloin se vaikuttaa sitä myöden myös hemoglobiiniin... Eli voisko se myös sitä kautta ehkä "piristääkin". Vai olenko ihan hakoteillä. Ei jaksa nyt nettiäkään selailla tarkistaakseen alhaisen hemoglobiinin vaikutuksia.