Prinsessalla on tänään kevätkirkko, metsässä, saa siunauksen koulutielle. Kolmansilla luokilla on tänään kevätretki.

Joten aamu oli aika hektinen. Poika halusi vielä ehtiä tienaamaan mukaan jäätelörahaa, joten heräsi meidän kanssa samaan aikaan, vaikka hänellä oli lähtö vasta meidän jälkeemme. Tyhjensi sitten aamutuimaan tiskikoneen ja vei roskat. Ennen kuin lähdin Prinsessaa viemään, käskin vielä pakata takin mukaansa ellei pue sitä päälle. Koko kotimatkan mietin, onko muistanut sen tehdä. Ja entä kamera, ottiko sen mukaan niinkuin oli suunnitellut. Kotiin tullessa takki oli kadonnut (hyvä) ja kameraakaan en nähnyt. Myöhemmin huomasin monitorissa post-it lapun: "minä otin kameran t: kimble"

Pojalla oli viime keväänäkin kamera mukana kevätretkellä. Silloin, vaikka opettaja oli pyytänyt, ei muistettu laittaa niitä kuvia CD:lle ja antaa pojalle mukaan kouluun. Jos nyt tänään kun poika tulee kotiin laittaisi vaikka sekä viimekeväiset ja tämän kertaiset kuvat CD:lle, niin opettaja saisi nähdä ne vanhemmatkin kuvat ennenkuin lähtee eläkkeelle.

Tänään täytyy ruveta toteuttamaan niitä eskarintätien lahjoja. Kaksi iltaa aikaa saada ne valmiiksi. Sinooperissa täytyy käydä vielä ennenkuin ne saa loppuun asti tehtyä. Nyt vain mietin, että toimitetaanko yhden tädin lahja perille, vaikka hän on jo lomilla...

Mietin myös, jaksaisinko nyt jo päivällä lähteä sinne Sinooperiin...