Prinsessan hain juuri tunti sitten viimeiseltä eskaripäivältään. Tädit halailivat Prinsessaa ja kiittelivät lahjoista. Todennäköisesti oli viimeinen päiväkotipäivä meidän Prinsessalla. Mutta turvaverkkona päiväkotipaikka on vielä voimassa, vaikka olenkin sitoutunut pitämään tytön kotona kesä- ja heinäkuun. Jos kuitenkin johonkin työhön tai kurssille vielä velvoitetaan, niin sen loman voi perua. Jollei heinäkuun lopulla ole mitään tyrkytetty, irtisanon silloin päiväkotipaikan elokuun alusta, niin ei tarvitse kesäloman ajasta maksaa mitään.

Kimpulalla on vielä huominen. Noin puolitoistatuntia, juhla + todistustenjako. Sitten on kesäloma kokonaan alkanut (paitsi HraTeellä, jolla alkaa kesäloma vasta juhannuksesta).

Osallistuttiin siihen keräykseen jolla hankitaan opettajalle kaikilta yhteinen lahja. Ja luokka teki yhdessä välitunneilla opettajalle ison kortin. Silti poika tahtoisi viedä jonkin henkilökohtaisen muiston opettajalle. Joten kaivelin askartelulaatikkoa ja harjoittelin aamupäivällä ruusun askartelua. Poika voi minun esimerkkiä seuraten sitten tuossa kohtapuoliin tehdä opettajalle ihan omin käsin ruusun ja pienen kortin. Voi näin kiittää opettajaa näistä vuosista.

Kesäkuun ensimmäisen päivän kunniaksi, kaunis metsämansikan kukka:
629019.jpg

Lisää kesäisiä metsäkuvia Sanattoman puolella.

***

Edit keskiyöllä:
Se ruusu:
630377.jpg