Kuten kommentissakin jo mainitsin, tilasin sen rikosrekisteriotteeni. Käsittelyaika on n. viikko. Sain myös toisella yrityksellä työpaikan kiinni ja sovimme tapaamisajan ensi maanantaille. Tarjosi jo aikaa täksi päiväksi (parin tunnin päähän) joka oli liian nopeasti, kun olisi pitänyt saada lapset jonnekin hoitoon. Huomiseksi ehdotin, mutta heille ei huominen tuntunut sopivan, eli maanantaina siis.

Soitin samantien työkkäriinkin tilanteen, sanoin, että soitin ja olen menossa maanantaina haastatteluun. Ei tarvitse tästä asiasta enää ottaa työkkäriin yhteyttä, paitsi tietenkin siinä tapauksessa, että minut työhön valitaan. Kyseli muuten, mikä on tilanne. Sanoin laittaneeni hakemuksen yhteen koulutukseen, jonka tilanne selviää elokuun aikana. Sain työnhaun uusimisajan syyskuun lopulle.

Pikkasen alan lämpenemään tuolle työlle. Yritän ajatella positiivisesti, sitä siivousta olisi vain noin 3 tuntia päivässä. Olenhan mä erittäin raskaanakin siivonnut porraskäytäviä paljon pidempää päivää (ja kulkenut työmatkat pääosin pyörällä). Ja kun se tosiaan on vain 4 tuntista päivää kaikenkaikkiaan (joka saattaa sijoittua myös iltaan - kukaan ei niin ole sanonut, mutta se on pieni aavistus) olisi se ihanteellinen lapset huomioon ottaen. Ja pehmeä lasku näin niinkuin muutenkin, itseni huomioon ottaen. Ja työmatka ei ole paha, yhdellä bussilla ilman vaihtoja pääsisin ja sellainen matka jonka saattaisin jopa pyörällä polkaista.

Katsotaan nyt sitten miten käy. Minun veikkaukseni on, etten saa sitä, ihan siitä syystä minkä mainitsin edellisessä kirjoituksessa. Mutta saatanhan olla väärässäkin sen suhteen, miten tarkkoja he ovat paikan ulkoisesta "imagosta".