...ehdin aamuautoon, juuri ja juuri ilman juoksemista.

...töissä kuuntelin taas musiikkia ja "Achy Breaky Heart" sai aikaan suunnattoman halun aloittaa uudelleen rivitanssi.

...ehdin kymmenen bussiin töistä kotiinpäin.

...menin syötyäni ja hetken koneella istuttuani päiväunille tietoisena siitä, että HraTee on kuskaamassa molempia lapsia oikojan tarkastukseen ja saan nukkua rauhassa ainakin reilun tunnin.

...olen saanut kuulla, että marraskuussa pojalta revitään yksi nelonen lisää pois (tiesin, että kaikki neloset revitään aikanaan pois ahtauden vuoksi) ja viikko sen jälkeen alkaa kolmen oikojakäynnin putki, joiden aikana pojalleni tehdään ja asennetaan oikomiskoje alaleukaan. Sain myös kuulla, että kieli on voimakas oikoja ja että tytön alakakkosen, joka tällä hetkellä on puhjenneena pahasti alaykkösten takana, tulee kieli työntämään ainakin suurinpiirtein paikoilleen. Silti todennäköisesti tulee hänkin myöhemmin tarvitsemaan jonkinnäköistä oikomishoitoa. Aika näyttää.

***

Ystäväkirjassa on tapahtunut jo jotain. Kiitos siitä! Ja näin aluksi tulen ehkä muistuttamaan sen olemassaolosta jollen joka, niin ainakin joka toisessa kirjoituksessa, jotta muutkin sen löytävät ja toivon mukaan sinne käyvät puumerkkinsä jättämässä.