Tein tänään sitten töitä perusteellisesti, tarkasti ja niin nopeasti kuin vain voin. Mutta suurinosa siitä mitä tein sellaista, mitä en joka päivä tee tein perustyön kustannuksella, toisin sanoen en ehtinyt sitten senkään vertaa sitä perusjuttua, kuin mitä normaalipäivinä ehdin. Mutta näytän nyt Henkilölle, että teen todella sen minkä ehdin. Jos sitten tulee valituksia jostain suunnalta, että joku paikka repsottaa normaalia enemmän, niin kerron hänelle miksi. Laiska töitään luettelee, mutta aion tehdä näistä viimeisistä päivistä tarkat selonteot itselleni mitä olen tehnyt. Jos tulee nokankoputusta, tyrkkään listat eteen siitä, mitä minäkin päivänä ehdin tekemään.

On myös monta asiaa mitä voin osoittaa hänelle, missä hän olisi voinut toimia toisin, näyttänyt olevansa hyvä ja joustava (mitä on itse toitottanut joka välissä, sitä joustavuutta) esimies. Mielestäni ihan joka asiaa ei tarvitse työntekijän itse ottaa esille ja pyytää, työnantaja voisi osoittaa inhimillisyytensä ja joustavuutensa joskus ehkä ehdottamalla ja tarjoamalla.

Noh, se siitä. Ei onneksi tarvitse enää pitkään katsella noita nurkkia ja varsinkaan Henkilöä. Vaikka paikka vilisee muuta mukavaa porukkaa, joita voisi ihan huvin vuoksi välillä käydä moikkaamassa, niin eipä kovin pian tee mieli Henkilöön törmäämisen pelossa.