Pari viimeviikkoa ovat menneet aika reippaasti. Odottelen postipojan (en tiedä onko poika vai tyttö tai siis mies vai nainen) kantavan mulle työtodistuksen, niin pääsen visiteeraamaan työkkärintätiä tai -setää. Maanantaina jo soitin sinne, ja lupasin mennä heti kun mulla on työtodistus mitä viedä näytille.

***

Mitäs muuta? Emtiiä (poikani vakilausahdusta lainaten - aina kun siltä kysyy syytä johonkin mitä se on tehnyt tai vaihtoehtoisesti jättänyt tekemättä, on vastaus tuo).

***

Outoja unia näin viimeyönä, ja mietin pitäisikö soitella tai viestitellä siskolle niiden tiimoilta. Itse unessa ei tapahtunut mitään kovin järkyttävää, mutta mun pääkoppani tekee ihmeellisiä yhdistelmiä ja laskee 1+1 on ehkä kuitenkin 3...

***

Yhdet rattaat on pistetty noin viikko sitten pyörimään. Aika merkittävät rattaat, mutta, koska kokemus on koulinut minua pessimistiksi, en hihku, enkä varsinkaan kerro asiasta tarkemmin minnekään suuntaan, ennenkuin jotain konkreettista ja käsinkosketeltavaa on asian tiimoilta tapahtunut. En itsekään osaa vielä ajatella asiaa, enkä siis itsekään usko mitään ennenkuin jotain oikeasti alkaa tapahtua.