Huomenna on jo ihan uusi vuosi. Toivon tulevalta vuodelta paljon uutta, muutosta ja vähemmän surua ja hautajaisia (toivottavasti yhteensä 0). Lupauksia en tee kuin yhden, lupaan yrittää parhaani kaiken suhteen. Lupaus pitää siis sisässään porsaanreiän, joka vähentää epäonnistumisen tunnetta, koska lupasinhan vain yrittää. Onnistuminenkin tuntuu silloin paremmalta, kun on onnistunut yli omien odotustensa.

***

Vuoden vaihtumisen juhlistamiselle ei ole sitten minkään maailman suunnitelmia. Katsotaan. Mieskin on vielä töissä, ja ei hirveästi vaikuta siltä, että heille olisi annettu edes lyhyempää työpäivää tänään, koska ei ole soitellut (yleensä on soittanut sellaisessa tilanteessa).

***

Toissapäivä oli todellakin poikkeuksellinen päivä. Eilinen oli sitten ihan vastakohta. Kotihommia en siis saanut eilen juurikaan tehtyä, ihan vain pientä. Sen sijaan suunnittelin koko päivän. Nyt on pari suunnitelmaa valmiina, enää ei puutu kuin rahat. Pitäisi varmaan seuraavaksi tehdä kunnon suunnitelma jolla saisi sitä ylimääräistä rahaa haalittua ja kerrankin pitäytyä suunnitelmassa.

Tänäänkin olen suunnitellut. Tämän päiväiset suunnitelmat ovat kuitenkin vähemmällä rahalla mutta pitkällisellä työllä toteutettavissa. Suurin osa suunnitelmista kuitenkin liittyy osittain eilisiin suunnitelmiin, joten "deadline" lienee suurinpiirtein samalla aikalinjalla eilisten suunnitelmien toteutumisen kanssa.

***

Toivotan kaikille oikein rattoisaa vuodenvaihdetta!

Ensivuoteen!