Ei hole mun päiväni tänään.

Testit jatkuu. Tänään testattiin aluetta mikä mun periaatteessa tulisi hallita puoliunissani silmät sidottuina, mutta... Oli huonoa onnea, huonoa arpaonnea ja sitten kun vielä ottaa päähän omat puutteet sellaisella alueella minkä mielestään kuitenkin tuntee hyvin.

Huonoa onnea oli työvälineiden kanssa. Ensimmäinen ei toiminut ollenkaan niinkuin pitäisi, ennenkuin pääsin alkuun. Vaihdoin työvälinettä. Tämä välineistö toimi ihan hienosti ja ensin menikin hyvin. Sitten tuli vastaan tehtävä jonka periaatteessa osasin, mutta nyt ei ollut arpaonni suosinut minua, sillä jos se olisi suosinut, olisin saanut tehtävän jonka olisin ehkä osannut ihan täysin. Eli lopulta astuivat kuvioihin ne omat puutteet. Nämä asiat kun elävät ja kehittyvät, niin kaikkea ei voikaan osata. Mutta se ottaa päähän. Olisin todennäköisesti löytänyt oikean ratkaisun, jos olisi ollut enemmän aikaa, mutta aika oli rajallinen joten tehtävä jäi puutteelliseksi.

Sitten pitikin vaihtaa taas työvälinettä, ei toiminnallisista vaan käytännöllisistä syistä. Ja tämä väline sitten taas temppuili, ei maata kaatavasti, mutta ärsyttävällä tavalla. Tämä aiheutti mutkia matkaan ja hidastuksia ja taas tuli eteen sama hitsin puute omissa taidoissa kuin aiemmin. Mulla oli nyt enemmän aikaa etsiä ratkaisua, mutta en vieläkään löytänyt. Ja se otti päähän, se otti päähän ja lujaa. Viimeisessä tehtävässä tuli vastaan epävarmuus ja se, että väline ei näyttänyt tutulta ja turvalliselta.

Kaikesta tästä huolimatta luulen että testi meni ihan mainiosti niitä mun omia puutteitani lukuunottamatta, mutta silti vain ottaa päähän. Harmittaa. - Ja nyt harmittaa vielä enemmän, sillä löysin ja osasin melkein oitis ne omat puutteeni nyt omilla työkaluilla, hieman erilaisilla työkaluilla. PRKL! Melkein tuntuu jo siltä, että mun testissä käytössä olleista työvälineistä varmaan puuttui kyseinen mahdollisuus kokonaan.

Pieni perfektionisti sisälläni nostaa päätään ja kun ei kaikki mene sen vaatimusten mukaan, niin sitten tuntuu pahalta.

***

Ei hemmetti!! Nyt pitää lopettaa asian puiminen tai koko loppupäiväkin menee ihan piloille. Illalla koulua, pitää katsoa sieltäkin työvälineistä että löydänkö ominaisuutta sieltä, siellä pitäis olla periaatteessa suht samat työvälineet kun testissä oli.

***

Olen päivä päivältä väsyneempi. Aikaiset herätykset ja aamusta iltaan asti touhuaminen näin yhtäkkiä alkaa tuntua. Onneksi huomenna ei ole illalla koulua, eikä perjantainakaan. Ensi viikolla taas samankaltainen alkuviikko kuin tälläkin viikolla.

Mutta sitten saakin viikon huilia, ei tarvitse mennä minnekään. Hiihtoloma. Työtönhän minä olen, ettei se ole oikeaa lomaa, mutta testit loppuu siihen mennessä ja koulustakin on lomaa sen aikaa.

***

Missäs se prinsessa viipyy??

 

EDIT pari kymmentä minuuttia myöhemmin:

Päivän piristys: Mollin sivuilta omista työttömyysturvatiedoistani löytyi tuore lausunto: työttömyysturvaetuuden maksamiselle ei ole estettä opiskeluni aikana! Eivät siis vie sitä pientä mutta ah niin tärkeää tulonlähdettä minulta.

***

Prinsessa ei ole vieläkään kotiutunut, mutta oven ulkopuolelta kuuluu jo sen suuntaisia ääniä, että on ehkä jo oven takana - kyllä, nyt kävi avain ovessa.