Kun se yhden tiedon odotus on nyt jo venynyt kahteen viikkoon ja väliaikatiedotuksestakin on päässyt venähtämään jo viikko, otin ja soitin itse. Ja kuulin, että mun odotus jatkuu vielä kolmannenkin viikon, sillä henkilö, jolta olisi se tieto pitänyt tulla, on tämän viikon lomilla. No, toisaalta tiedän nyt, etten koko viikkoa vain odota ja odota puhelua, mutta sitten taas viikon päästä maanantaina odotus alkaa uudestaan.

***

Pelasin tänään pitkästä aikaa Wii Fitiä. Positiivista oli huomata, että ei ole paino tämän pitkän tauon aikana noussut, vaikkei kyllä laskenutkaan.

***

Taisin tänään myös keksiä aiheen koulutyöhön, jonka tekemiseen on aikaa perjantaille asti. Täytynee surffailla netissä etsien faktatietoa valitsemaani aiheeseen. Aihe saattaisi huvittaa aika suurta joukkoa lukijoita, huvittaa se itseänikin, mutta loppujen lopuksi se on koulutyön katsantokannalta ajateltuna juuri sopiva.

Illalla taas koulua, helppo aihepiiri, saatan jopa pitkästyä. Siinä on vielä kaikenlisäksi sijainen, tuttu sijainen kuitenkin, mutta ihan mielelläni olisin ottanut sen "oikean" opettajan. Hän on tosin vielä sairaslomalla jonkin aikaa, toivottavasti palaisi pian.

***

Tilasin tänään Prinsessalle lääkäriajan, kantapäässä ilmeisesti "luupiikki" kun rasituksesta kipeytyy ja aina vaan pahemmaksi ja pahemmaksi. Lääkäriin päästään kuitenkin vasta melkein kuukauden päästä. Päättämätön Nyt kun olis varaa yksityiseen, niin mentäisiin sinne oitis. Ei ole kyse tapaturmasta, niin vakuutuskaan ei korvaa lääkärikäyntiä, niin eipä ole varaa. Soitan huomenna koulun terveydenhoitajalle, ja kyselen, onko koululle sattumoisin tulossa lääkäriä ennen tuota, josko tyttö näin pääsisi näkemään lääkärin nopeammin.

***

Mitäköhän tekisi? Tekemistä on kyllä, paikat pullollaan ja väärällään, mutta mikä olisi sellaista joka tällä hetkellä nappaisi. On jotenkin levoton olo. Taidan kuitenkin mietiskellä niitä tekemisiäni ja tekemättömyyksiäni mieluummin ihan vain pääni sisällä, enkä ulkoistaa niitä tän enempää tänne blogiin.

***

Ylihuomenna on aprillipäivä. Enpä usko juottavani kuravesiä kenelläkään tänävuonnakaan.